dagbesteding op de Zorgboerderij dagbesteding op de Zorgboerderij dagbesteding op de Zorgboerderij
Stichting
    Christelijke Zorgboerderij Krimpenerwaard

Logeer opvang voor kinderen


Logeer opvang in het weekend

Om het weekend zijn er logeermogelijkheden voor kinderen. In deze weekenden willen we de kinderen leren vertrouwen te hebben in elkaar. Ook gaan we op zaterdagochtend allerlei klusjes doen op de boerderij. Hiermee willen we de meer jeugdige kinderen voorbereiden op een eventueel vakantiebaantje. Op zondagochtend bezoeken we met de groep de kerk in Polsbroek.

Logeer opvang tijdens schoolvakanties.

Naast dagbesteding op de boerderij organiseren we ook logeermidweken voor de kinderen tijdens de schoolvakanties. Tijdens deze midweken organiseren we allerlei leuke en ook leerzame uitjes. Onder andere: huifkarritten, kaas maken, met de boswachter op stap, naar het Dolfinarium. Per drie kinderen is er een vaste begeleider(ster). De kinderen krijgen vooraf een informatiepakketje thuisgestuurd met daarin o.a. een dagindeling voor iedere dag en welke kinderen en begeleiding er zijn. Ook met nog jonge kinderen hebben we goede ervaringen met het logeren.

Logeren woensdag op donderdag tijdens schoolweken.

Speciaal voor de kinderen van de Samuelschool uit Gouda is er de mogelijkheid om van woensdag op donderdag te komen logeren tijdens schoolweken. Dit logeren is inclusief vervoer van en naar de Samuelschool. Op deze dagen richten we ons op jonge moeilijk lerende kinderen!

Copyrightę 2010: Stichting Christelijke Zorgboerderij Krimpenerwaard. Alle rechten voorbehouden.